Intrebari

Selectarea produselor dorite 

Primul pas : Selectati tipul : alegeti o varianta si anume PRODUS SAU REZERVA (  
Datorită unui sistem simplu şi inventiv, toate produsele ZAO sunt reîncărcabile cu excepţia luciului de buze, tușului de ochi , creioanelor, rimelului, lacul de unchi si tratamentul de unghi).

In functie de alagerea dvs :produs sau rezerva automat se va schimba automat pretul si poza aferenta tipului selectat.

Pasul 2: Selectati culoarea dorita

Pasul 3 : In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile. 

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda.

In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Daca aveti nevoie de informatii va stam cu placere la dispozitie si ne puteti contacta si telefonic la numarul : 0723.268.934 sau pe email la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Va multumim !