Intrebari

 

Descopera ZAO Make-up...

...un amestec subtil de efemeritate si trainicie.

Pentru o delicată înfrumuseÅ£are a pielii tale, ZAO a dezvoltat formule 100% naturale, îmbogaÅ£ite cu ingrediente active organice. Pentru a îmbina efectele frumoase ale unui make-up de calitate cu efectele de îngrijire eficientă ale pielii, lasă-te sedusă de culori ÅŸi texturi luminoase care combină confortul aplicării ÅŸi rezistenÅ£a de lungă durată. 

Inovator si natural :

Produsele inovatoare sunt prezentate elegant într-un material modern şi natural: bambus, pentru că suntem convinşi că o linie de make-up certificată organic trebuie să utilizeze un ambalaj natural, o extravaganță ecologică.

mosaicvisage2

  bamboo123rf L2

 

Cercetare si etica:

pentru brand-ul ZAO s-au dezvoltat formule speciale ce respectă pielea ta şi întreaga planetă:

· cu 100% din ingrediente naturale, cu ingrediente organice şi un preţ echitabil

· produse certificate de ECO CERT și eco-etichetă COSMEBIO

· nici unul din produse nu conțin talc, ingrediente de origine animală, ingrediente din industria petrochimică, conservanţi (paraben, fenoxietanol, ulei mineral, parafină, polisorbat, EDTA, BHT, BHA, ...)

· nu sunt folosite testările pe animale (nici pentru componente şi nici pentru produse finite).

logo violet

 

 gamme

                                                                                          

 Reincarcabile si durabile: 

 

 

Datorită unui sistem simplu È™i inventiv, cele mai multe dintre produsele noastre sunt reîncărcabile. Vă puteÈ›i elibera creativitatea prin încercarea È™i rotirea rezervelor în  toate  culorile care se potrivesc dorinÈ›elor voastre ca într-un joc. Pentru mai multe durabilitate, produsele au ambalaj de bambus È™i sunt oferite într-o husă elegantă de bumbac cu È™nur de saten.

 

recharge lipstick 

 

 

Cosmetice de ingrijire:

cu intenția de a combina efecte de înfrumusețare ale make-up-ului cu rezultatele îngrijirii eficiente, am ales ingrediente naturale atent selecționate și dozate cu proprietăți specifice indicate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele foarte sensibile sau predispuse la acnee, cum ar fi:
- remineralizare: pulberea de bambus - cu nivelul său ridicat de siliciu (75%) atât de necesar pentru elasticitatea pielii,

- antibacterian: micro particule de argint - cu proprietăți de conservant natural pentru produs şi antiseptic pentru piele,

- antiradicalice: extract de frunze de ginkgo biloba, aloe vera, ceară carnauba, unt de rodie, unt shea, toate eficiente împotriva radicalilor liberi datorită acizilor grași esențiali pe care îi conțin.