Intrebari

Nuante :

nuancier mascara2

                                               Black 080               Dark brown 081

Descrierea produsului :

Cantitatea neta : 9 ml

Reincarcabil : Nu

Lista ingredientelor (INCI / CTFA) aqua [water], glycerin**, salviasclareaflower/leaf/stem water [salviasclarea (clary) flower/leaf/stem water]*, glycerylrosinate, isostearicacid, acacia senegal [acacia senegalgum], cetearylalcohol, cellulose, myristoylpullulan, sucrose distearate, argilla, mica, montmorillonite, kaolin, glycerylstearate, silica, magnesiumaluminum silicate, potassium palmitoylhydrolyzedwheatprotein, plukenetia volubilis seedoil, sucrose stearate, CI 77820 [silver], bambusaarundinacea stem powder, perseagratissimaoil [perseagratissima (avocado) oil]*, oleaeuropaealeafextract [oleaeuropaea (olive) leafextract], oleaeuropaeaextract, alcoholdenat., maltodextrin.

MAY CONTAIN +/-: CI 77491 [titaniumdioxide], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides].

*: ingredients from organic farming ** made using organic ingredients.

 

Certification :Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice: 20 % minimum.

logo violet_large2

Testarea pe animale : Nu au fost testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile (ochi).

   

Organic certified and 100% natural mascara

Rimelul este arma ta secretă! Acesta îți îmbunătățește aspectul pentru orice ocazie și este proiectat pentru a oferi o culoare intensă și volum în timp ce îngrijește și hidratază. Utilizarea rimelului ZAO reduce riscul de roșeață și iritații la nivelul ochilor tăi. Acesta conține materii prime de înaltă calitate ce permit o utilizare regulată și pentru persoanele cu ochi sensibili.

 

 

  

Sfaturi de utilizare :

ÃŽncepeÈ›i cu genele de sus, È›inând pensula orizontal aproape de rădăcină, muta într-o miÈ™care de zig-zag în timp ce se uită în jos. Concentrati-va pe genele de la colÈ›urile externe ale ochiilor  È™i pe cele din centrul pentru a mari ochii. LoviÈ›i  uÈ™or genele atunci când aplicaÈ›i rimel pentru genele inferioare, asigurându-vă că nu le supraîncărcaÈ›i.

visage pola_brune2

 

Sugestie ZAO : 

Mascara este elementul cheie în trusa ta de  frumuseÈ›e, doar o atingere de rimel poate face minuni! Câteva sfaturi pentru o rutină de frumuseÈ›e rapidă È™i uÈ™oară: înainte de a vă aplica rimelul, asiguraÈ›i-vă că genele  sunt  uscate È™i fără cremă sau ulei, apoi aplicaÈ›i puÈ›ină  pudră  pulbere. Aceste pregătiri vă asigură că rimelul nu se va întinde È™i va dura mai mult. DeschideÈ›i rimelul  uÈ™or È™i dintr-o singură miÈ™care! EvitaÈ›i pomparea pentru a menÈ›ine produsul pe pensulă, dar asiguraÈ›i-vă că nu l-aÈ›i supraîncărcat. Dacă este aÈ™a, înlăturaÈ›i uÈ™or orice exces cu un serveÈ›el È™i nu  de gura flaconului. Dacă aveÈ›i picături de rimel pe piele, aÈ™teptaÈ›i până când se usucă, apoi È™tergeÈ›i uÈ™or cu un tampon de bumbac. Dacă aveÈ›i deja fond de ten, puteÈ›i, de asemenea, da un pic pe un tampon de bumbac înainte de a îndepărta petele de rimel pentru a vă asigura că tenul rămâne impecabil .

 Organic certified and 100% natural mascara

 

Calitatile ingredientelor :

Acacia senegal gum (guma acacia sau guma arabica):

Intensifica si calmeaza

 

Guma acacia sau gumă arabică, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legătură, pentru îmbunătăţirea consistenței și aderenței rimelului şi tușului de ochi. Averea sa de polizaharide şi glicoproteine determină "înăsprirea" şi ridicarea în scop cosmetic a genelor. În plus determină o înmuiere, calmare şi vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajută la prevenirea iritarii atunci când se aplică tușul sau rimelul.

 

GommeArabique ArabicGum

 

Salvia sclarea (clary) flower/leaf/ stem water* (hidrosol organic de salvie) :

Tonifiant

 

Din punct de vedere cosmetic, HYDROSOL Sage este ideal pentru tenul matur și obosit, căruia îi reface vitalitatea, şi îi redă echilibrul secrețiilor uleioase de sebum. Acesta realizează minuni pentru gene, oferindu-le putere şi strălucire.

 

 sauge

 

Argint (CI77820 pudra micronizata de argint) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.
Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).