Intrebari

Nuante :

nuancier mascara2

                                               Black 080               Dark brown 081

Descrierea produsului :

Cantitatea neta : 9 ml

Reincarcabil : Nu

Lista ingredientelor (INCI / CTFA) aqua [water], glycerin**, salviasclareaflower/leaf/stem water [salviasclarea (clary) flower/leaf/stem water]*, glycerylrosinate, isostearicacid, acacia senegal [acacia senegalgum], cetearylalcohol, cellulose, myristoylpullulan, sucrose distearate, argilla, mica, montmorillonite, kaolin, glycerylstearate, silica, magnesiumaluminum silicate, potassium palmitoylhydrolyzedwheatprotein, plukenetia volubilis seedoil, sucrose stearate, CI 77820 [silver], bambusaarundinacea stem powder, perseagratissimaoil [perseagratissima (avocado) oil]*, oleaeuropaealeafextract [oleaeuropaea (olive) leafextract], oleaeuropaeaextract, alcoholdenat., maltodextrin.

MAY CONTAIN +/-: CI 77491 [titaniumdioxide], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides].

*: ingredients from organic farming ** made using organic ingredients.

 

Certification :Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice: 20 % minimum.

logo violet_large2

Testarea pe animale : Nu au fost testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile (ochi).

   

Organic certified and 100% natural mascara

Rimelul este arma ta secretă! Acesta îți îmbunătățește aspectul pentru orice ocazie și este proiectat pentru a oferi o culoare intensă și volum în timp ce îngrijește și hidratază. Utilizarea rimelului ZAO reduce riscul de roșeață și iritații la nivelul ochilor tăi. Acesta conține materii prime de înaltă calitate ce permit o utilizare regulată și pentru persoanele cu ochi sensibili.

 

 

  

Sfaturi de utilizare :

Începeți cu genele de sus, ținând pensula orizontal aproape de rădăcină, muta într-o mișcare de zig-zag în timp ce se uită în jos. Concentrati-va pe genele de la colțurile externe ale ochiilor  și pe cele din centrul pentru a mari ochii. Loviți  ușor genele atunci când aplicați rimel pentru genele inferioare, asigurându-vă că nu le supraîncărcați.

visage pola_brune2

 

Sugestie ZAO : 

Mascara este elementul cheie în trusa ta de  frumusețe, doar o atingere de rimel poate face minuni! Câteva sfaturi pentru o rutină de frumusețe rapidă și ușoară: înainte de a vă aplica rimelul, asigurați-vă că genele  sunt  uscate și fără cremă sau ulei, apoi aplicați puțină  pudră  pulbere. Aceste pregătiri vă asigură că rimelul nu se va întinde și va dura mai mult. Deschideți rimelul  ușor și dintr-o singură mișcare! Evitați pomparea pentru a menține produsul pe pensulă, dar asigurați-vă că nu l-ați supraîncărcat. Dacă este așa, înlăturați ușor orice exces cu un servețel și nu  de gura flaconului. Dacă aveți picături de rimel pe piele, așteptați până când se usucă, apoi ștergeți ușor cu un tampon de bumbac. Dacă aveți deja fond de ten, puteți, de asemenea, da un pic pe un tampon de bumbac înainte de a îndepărta petele de rimel pentru a vă asigura că tenul rămâne impecabil .

 Organic certified and 100% natural mascara

 

Calitatile ingredientelor :

Acacia senegal gum (guma acacia sau guma arabica):

Intensifica si calmeaza

 

Guma acacia sau gumă arabică, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legătură, pentru îmbunătăţirea consistenței și aderenței rimelului şi tușului de ochi. Averea sa de polizaharide şi glicoproteine determină "înăsprirea" şi ridicarea în scop cosmetic a genelor. În plus determină o înmuiere, calmare şi vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajută la prevenirea iritarii atunci când se aplică tușul sau rimelul.

 

GommeArabique ArabicGum

 

Salvia sclarea (clary) flower/leaf/ stem water* (hidrosol organic de salvie) :

Tonifiant

 

Din punct de vedere cosmetic, HYDROSOL Sage este ideal pentru tenul matur și obosit, căruia îi reface vitalitatea, şi îi redă echilibrul secrețiilor uleioase de sebum. Acesta realizează minuni pentru gene, oferindu-le putere şi strălucire.

 

 sauge

 

Argint (CI77820 pudra micronizata de argint) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii şi mucoaselor), antibacteriene şi de protecţie a pielii,  precum şi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.
Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).