Intrebari

Nuante :

nuancier mineral_touch3

                     Red gold                 Golden bronze           Golden green        Iridescent aubergine 

Descrierea produsului :

Cantitate neta: 2 gr

Reincarcabil : Nu

Lista ingredientelor (INCI / CTFA ): ORYZA SATIVA POWDER (ORYZA SATIVA (RICE) POWDER)* , SILICA, MICA, ZINC STEARATE, GLYCINE SOJA OIL (GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL)* , CUCURBITA PEPO SEED OIL (CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL)* , AQUA (WATER) , PARFUM (FRAGRANCE) , ACANTHOPANAX SENTICOSUS ROOT EXTRACT (ACANTHOPANAX SENTICOSUS (ELEUTHERO) ROOT EXTRACT) , CI 77820 (SILVER) , BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, LIMONENE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, LINALOOL, ALCOHOL.

MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides], CI 77007 [utralmarine], CI 77742 [manganese violet], CI 77288 [chromiumoxide green], CI 77289 [chromiumhydroxide green].

*: ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice: 34 % minimum.  

logo violet

Testarea pe animale : Nu au fost testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile.

 

Loose eye shadow pearl organic certified and 100% natural

Minerale Touch este un fard de pleoape mineral. Are un efect perlat care luminează ochii. Minerale Touch poate fi aplicat cu degetul sau cu o pensulă. La fel ca toate produsele noastre pulbere, nu conține talc.

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

Sfaturi de utilizare :

Fardurile de ochi minerale sunt ideale pentru un look sofisticat È™i un machiaj de seară. Au o textură plăcută care lasă pielii senzaÈ›ia de prospeÈ›ime. Produsele cu efect de strălucire sunt recomandate persoanelor cu ochii adânciÈ›i sau mari pentru că înviorează privirea.  AplicaÈ›i culorile deschise È™i luminoase pe  Ã®ntreaga pleoapă folosind un bureÈ›el pentru ochii. AplicaÈ›i fardurile de ochi de intensitate medie pe colÈ›ul exterior al ochiului È™i sub sprînceană folosind o pensulă pentru orbite. FinalizaÈ›i cu o linie subÈ›ire de fard de ochii închis la culoare de-a lungul conturului pleoapei utilizând o pensulă în unghi pentru fard de ochi, pentru o privire profundă. 

 

visage pola_brune2

 

Sugestie ZAO :Pentru o diferenÈ›iere subtilă, aplicaÈ›i o culoare foarte deschisă în colÈ›urile ochiilor formând un "V". Vă va face ochii să strălucesacă, aÈ™a că nu uitaÈ›i! Dacă aveÈ›i fard de ochii strâns în ridurile di n jurul ochiilor, doar utilizaÈ›i pensula pentru a elimina surplusul È™i aplicaÈ›i puÈ›ină pudră compactă. Rapid È™i uÈ™or.   

 

   Loose eye shadow pearl organic certified and 100% natural

 

 

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem powder (pulbere de tulpina de bambus) :

Regenereaza epiderma

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 

bamboo123rf L2

 

Oryza sativa (orez) powder (praf de orez organic) :

Catifeleaza si matifiaza

 

Pudra de orez este una dintre cele mai vechi ingrediente cosmetice. Ea are capacitatea de a elimina grăsimea din piele, fără a astupa porii, prin ajustarea secreției glandelor sebacee.

 rice 123rf2

Argint (CI77820 pudra micronizata de argint) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.
Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

  

Curcubita pepo seed oil (ulei organic de dovleac) :

Revitalizeaza si hidrateaza 

 

Squash este provine din continentul nord-american, È™i a fost un aliment de bază pentru basntinasi care l-au folosit, de asemenea, ca si o plantă medicinală. Acesta a fost introdus în Europa după descoperirea Americii de către Cristofor Columb. Din acel moment, acesta a fost recunoscut pentru beneficiile sale. Are un conÈ›inutul ridicat de acizi grasi si vitamina E  fiind un ingredient cosmetic foarte bun . Are proprietăți de emoliere È™i hidratante. Acesta este, de asemenea, stimulent È™i revigorant.

Courge Pumpkin