Intrebari

Organic certified and 100% natural compact blush

 

Alegeţi acest fard de obraz pentru a da contur feţei și pentru a-i oferi un aspect luminos. Acest detaliu este esenţial pentru obţinerea unui aspect natural și rafinat. Ca și toate celelalte produse ale noastre, nici acest fard de obraz nu conţine talc.

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

 Organic certified and 100% natural compact blush

 

Nuante :

Organic Blush

        Brown orange                    Brown pink                        Dark purple                          Brick red

Descrierea produsului :

Greutate neta: 9 gr

Reincarcabil : Da

Ingrédients list (INCI / CTFA) :MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, SQUALANE, SILICA, ZINC STEARATE, AQUA (WATER), LAUROYL LYSINE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER)*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER)*, CI 77820 (SILVER), GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, THEOBROMA CACAO SEED EXTRACT (THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED EXTRACT), BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, ALCOHOL, ILEX PARAGUARIENSIS LEAF EXTRACT*, SEA WATER, MALTODEXTRIN, ALUMINA, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE.

MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77007 (ULTRAMARINES),

* : ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice : 10 % minimum

 

logo orange_complet

 

Testarea pe animale : Nu sunt testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

 

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

 

Indicat pentru tipurile de ten : Recomandate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile sau predispuse la acnee.

. 

  

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem powder (pulbere de tulpina de bambus) :

Regenereaza epiderma

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 

 

 

 bamboo123rf L

 

Theobroma cacao seed butter* (unt de cacao organic) :

Hidratare si protectie

 

Untul de cacao protejează pielea de agresiunile externe. Acesta ajută la menţinerea hidratării, deoarece încetineşte pierderea de apă din piele, formând o barieră pe suprafaţa pielii. Acesta a fost folosit de secole în Africa în îngrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii şi, de asemenea, îngrijirile curative pentru pielea uscată și ridată.

 

Argint (CI77820) (argint pulbere micronizat) :

Conservant natural 

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.  Toate produsele din gama ZAO (cu excepÅ£ia celor 2 balsamuri de buze) conÅ£in particule micro de argint pur (un conservant natural).

Siliciu (siliciu organic) :

Tonifiere si hidratare

 

Corpul uman conÈ›ine aproximativ È™apte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decât orice alt mineral, inclusiv fier (È™i siliciu este al doilea component al scoarÈ›ei terestre, cu o cota de 28%, după oxigen cu 47%). O calitate esenÈ›ială a siliciului este că permite organismului să absorbă eficient È™i să asimileze minerale È™i vitamine. Èšesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen È™i elastină. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care însă nu mai este sintetizat de la  vârsta aproximativă de douăzeci de ani. Este necesară o sursă externă, în special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO conÈ›in siliciu organic.

 

 

 

Sfaturi de utilizare :

 

Pentru aplicare, pur È™i simplu zâmbiÈ›i: cu o pensulă specială pentru fard de obraz, aplicaÅ£i produsul în centrul pomeÈ›ilor, pe partea mai proeminentă, prin miÅŸcări circulare. Această tehnică conferă feÅ£ei un aspect proaspăt, având efect de întinerire  

      

                                photo visage_blonde

Sugestie ZAO : Dacă aveÅ£i la dispoziÅ£ie doar două minute pentru a vă machia È™i pentru a da strălucire feÅ£ei dvs., aplicaÅ£i mai întâi o pudră compactă pe toată faÅ£a, È™i apoi fardul de obraz pe pomeÈ›i È™i pe arcadă. FinalizaÈ›i cu mascara È™i luciu de buze È™i veÈ›i obÈ›ine un machiaj rapid, simplu È™i luminos.

 

Montarea rezervei :

Grație unui sistem simplu și inovator, aproape toate produsele noastre dispun de rezerve. Mai economice, rezervele asigură reducerea costurilor, iar gama largă de culori disponibile vă permite să daţi frâu liber creativităţii. Puneţi-vă imaginaţia în practică, încercând cât mai multe nuanţe! Produsele din bambus sunt protejate de un săculeţ elegant care le asigură rezistenţa în timp, astfel încât să puteţi folosi acelaşi recipient pentru cât mai multe rezerve. Nimic mai simplu! Alegeţi mai multe rezerve pentru a da frâu liber creativităţii dumneavoastră!

 

 

recharge blush3