Intrebari

 

visuel PC

 

Iți dorești sa eviți senzația de luciu de pe fața ta? Alege pudra compactă ZAO. Aceasta fixează, matifiază și echilibrează tenul pentru un aspect neted și mătăsos. De menționat că toate pudrele noastre nu conțin talc..

 

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

 

Nunante :

Organic Compact powder

           Ivory                   Beige orange            Brown Beige            Cappuccino             Milk chocolate

Descrierea produsului :

Greutate neta: 9 gr

Reincarcabil : Da

Ingredients list (INCI / CTFA) : mica, zeamaysstarch [zeamays (corn) starch]*, zinc stearate, squalane, silica, sesamumindicumoilunsaponifiables*, lauroyl lysine, macadamia ternifoliaseedoil*, theobroma cacao seed butter [theobroma cacao (cocoa) seed butter]*, butyrospermumparkii butter [butyrospermumparkii (shea) butter]*, CI 77820 [silver], oleaeuropaealeafextract [oleaeuropaea (olive) leafextract], aqua [water], oleaeuropaeaextract, alcoholdenat., maltodextrin, theobroma cacao seedextract [theobroma cacao (cocoa) seedextract], bambusaarundinacea stem powder, aloebarbadensisleafextract.

MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides].

* : ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %. 

Procentul de ingrediente organice : 10 % minimum. 

logo orange_complet

Testarea pe animlae : Nu sunt testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Recomandate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile sau predispuse la acnee. 

  

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem powder (pulbere de tulpina de bambus) :

Regenereaza epiderma

 

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 

.

 bamboo123rf L

 

Theobroma cacao seed butter* (unt de cacao organic) :

Hidratare si protectie

Untul de cacao protejează pielea de agresiunile externe. Acesta ajută la menţinerea hidratării, deoarece încetineşte pierderea de apă din piele, formând o barieră pe suprafaţa pielii. Acesta a fost folosit de secole în Africa în îngrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii şi, de asemenea, îngrijirile curative pentru pielea uscată și ridată.

 

Argint (CI77820)  (argint pulbere micronizat) : 

Conservant natural

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.

Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Siliciu (siliciu organic) :

Tonifiere si hidratare : 

Corpul uman conÈ›ine aproximativ È™apte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decât orice alt mineral, inclusiv fier (È™i siliciu este al doilea component al scoarÈ›ei terestre, cu o cota de 28%, după oxigen cu 47%). O calitate esenÈ›ială a siliciului este că permite organismului să absorbă eficient È™i să asimileze minerale È™i vitamine. Èšesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen È™i elastină. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care însă nu mai este sintetizat de la  vârsta aproximativă de douăzeci de ani. Este necesară o sursă externă, în special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO conÈ›in siliciu organic.

 

 

 

 

 

Sfaturi de utilizare :

 

Un element esenÈ›ial pentru frumuseÈ›ea ta, pudra compactă îți oferă un ten fără luciu, datorită capacității sale ridicate de a absorbi uleiul din pielea ta, menÈ›inându-l moale È™i catifelat. Pentru un efect matifiant, aplică pudra compactă uÈ™or cu pensula pentru pudră. Pentru a acoperi micile imperfecÈ›iuni ale pielii, aplică pudra prin presare cu un bureÈ›el. ÃŽn ambele cazuri, alege întotdeauna o nuanță asemănătoare cu tonul pielii tale È™i aplicaÈ›i produsul imediat după crema de zi.  Pentru un machiaj complex se recomandă utilizarea pudrei compacte pe întreaga față, după aplicarea fondului de ten. ÃŽn acest caz alegeÈ›i un ton cu o nuanță mai deschisă decât pielea ta. Pentru un efect natural, folosiÈ›i o pensulă, pentru un  ten de porÈ›elan, alegeÈ›i un bureÈ›el.

 

 

                                        photo visage_blonde

Sugestie ZAO :  AmintiÈ›i-vă mereu să pudraÈ›i ochii înainte de a aplica creionul dermatograf È™i rimelul. Acest lucru va permite menÈ›inerea unui machiaj impecabil până la sfârÈ™itul zilei! ... CăutaÈ›i o nuanță mai închisă? UtilizaÈ›i pudra bronzantă nr. 344 (ciocolată) - aceasta este o pulbere fină mată care poate fi folosită nu numai pentru un efect de bronzare, ci, de asemenea, ca o pudră de zi cu zi ce matifiază faÈ›a complet sau ca un blush.

 

 

Montarea Rezervei:

 

Grație unui sistem simplu și inovator, aproape toate produsele noastre dispun de rezerve. Mai economice, rezervele asigură reducerea costurilor, iar gama largă de culori disponibile vă permite să daţi frâu liber creativităţii. Puneţi-vă imaginaţia în practică, încercând cât mai multe nuanţe! Produsele din bambus sunt protejate de un săculeţ elegant care le asigură rezistenţa în timp, astfel încât să puteţi folosi acelaşi recipient pentru cât mai multe rezerve. Nimic mai simplu! Alegeţi mai multe rezerve pentru a da frâu liber creativităţii dumneavoastră!

 

recharge blush3