Intrebari

Concealer3

Corectorul estompează imperfecţiunile și cearcănele și asigură un aspect perfect natural. Datorită formei sale, corectorul poate fi transportat cu ușurință, astfel încât să poată fi folosit în orice moment al zilei.

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

 

Nuante :

nuancier correcteur2

                      Ivory                          Clear beige                      Brown pink                      Dark brown

Descrierea produsului :

Cantitate neta: 3.5 gr

Reincarcabil : Da

Ingredients list (INCI / CTFA) : oleyloleate, olive oildecyl esters, silica, perseagratissimaoil [perseagratissima (avocado) oil]*, cera alba [beeswax]*, coperniciaceriferacera [coperniciacerifera (carnauba) wax]*, orbignyaoleiferaseedoil [orbignyaoleifera (babassu) seedoil]*, squalene, melaleucaalternifolialeafoil [melaleucaalternifolia (teatree) leafoil]*, bambusaarundinacea stem powder, CI 77820 [silver], aqua [water], aloebarbadensisleafextract, ginkgo bilobaleafextract, alcoholdenat., parfum [fragrance], linalool, limonene. MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides].

* : ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlifeaccording to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.  

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice : 20 % minimum

 

logo orange_complet

Testarea pe animale : Nu sunt testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Ceara de albine organica.

Indicat pentru tipurile de ten : Recomandate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile.

  

Calitatile Ingredientelor :

Extract de frunze de Gingko Bilboa :

Revigorant si anti-oxidant

 

Excelent anti-oxidant, cu rol în repararea pielii, ginkgo biloba e un ingredient cosmetic deosebit. Datorită flavonoidelor ginkgo pe care le conţine, este un scut foarte eficient împotriva radicalilor liberi, responsabili pentru îmbătrânirea celulelor pielii.

Gingko123rf L2

 

Orbignya oleifera (babassu) seed oil* (ulei organic din seminte de babassu) : 

Antioxidant si anti-imbatranire

 

Foarte bogat în lauric acid, acest ulei are proprietăți excepționale de penetrante şi e indicat ca non-comedogenic. Este foarte emolient și potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și cea sensibilă. Concentraţiile sale ridicate de tocotrienoli îi conferă valori antioxidante și anti-îmbătrânire.

 

Argint (CI77820) (argint pulbere micronizat) :

Conservant natural 

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii şi mucoaselor), antibacteriene şi de protecţie a pielii,  precum şi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.

 

Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Siliciu (siliciu organic) :

Tonifiere si hidratare

 

Corpul uman conține aproximativ șapte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decât orice alt mineral, inclusiv fier (și siliciu este al doilea component al scoarței terestre, cu o cota de 28%, după oxigen cu 47%). O calitate esențială a siliciului este că permite organismului să absorbă eficient și să asimileze minerale și vitamine. Țesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen și elastină. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care însă nu mai este sintetizat de la  vârsta aproximativă de douăzeci de ani. Este necesară o sursă externă, în special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO conțin siliciu organic.

  

 

 

Sfaturi de utilizare :

Corectorul ZAO reprezintă primul pas în obţinerea unui ten fără imperfecţiuni. Produsul a fost conceput în diferite nuanţe menite să se potrivească tuturor tipurilor de ten, iar forma sa permite o aplicare locală, directă. Alegeţi o nuanţă cu un ton mai deschisă decât culoarea pielii. Pentru a estompa cearcănele, începeţi aplicarea din colţul interior al ochiului, continuați pe toată lungimea cearcănelor, și opriţi-vă când aţi ajuns sub ochi, în apropierea liniei genelor. Dacă timpul vă presează, aplicaţi corectorul direct sau pe deget; pentru o aplicare perfectă, utilizaţi o pensulă. Dacă aplicaţi corectorul cu degetul, tamponați uşor zona pentru a-l uniformiza. 

                                        photo visage_blonde

Sugestie ZAO : Pentru un aspect uniform și luminos, aplicaţi corectorul pe vasele de sânge și pe zonele roşii vizibile pe nas, dar și pe ridurile de expresie. Pentru a ascunde coșurile în relief, alegeţi o nuanţă mai închisă decât nuanța tenului (regulă în modă: culorile închise subțiază; regulă în machiaj: nuanţele închise atenuează).

Montarea Rezervei :

Grație unui sistem simplu și inovator, aproape toate produsele noastre dispun de rezerve. Mai economice, rezervele asigură reducerea costurilor, iar gama largă de culori disponibile vă permite să daţi frâu liber creativităţii. Puneţi-vă imaginaţia în practică, încercând cât mai multe nuanţe! Produsele din bambus sunt protejate de un săculeţ elegant care le asigură rezistenţa în timp, astfel încât să puteţi folosi acelaşi recipient pentru cât mai multe rezerve. Nimic mai simplu! Alegeţi mai multe rezerve pentru a da frâu liber creativităţii dumneavoastră!

recharge lipstick