Intrebari

Nuante :

nuancier OAP_cream_1

                       Copper                        Bamboo                     Amethyst                 Golden bronze

Descrierea produsului :

Cantitatea neta : 3 gr

Reincarcabil : Da

Ingredients list (INCI / CTFA): riferacera [coperniciacerifera (carnauba) wax]*, triticumvulgaregermoil [triticumvulgare (wheat) germoil]*, squalene, punicagranatum fruit extract [punicagranatum (pomegranate) fruit extract]*, simmondsiachinensisseedoil [simmondsiachinensis (jojoba) seedoil]*, elaeisguineensis butter [elaeisguineensis (palm) butter]*, butyrospermumparkii butter [butyrospermumparkii (shea) butter]*, myristoylpullulan, aleurites moluccanaseedoil*, bambusaarundinacea stem powder, CI 77820 [silver], aqua [water], ilexparaguariensisleafextract*, ginkgo bilobaleafextract, maltodextrin, alcoholdenat., parfum [fragrance], linalool. MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides], CI 77718 [talc], CI 77510 [ferricferrocyanide], CI 77007 [ultramarines], CI 77288 [chromiumoxide green], CI 77289 [chromiumhydroxide green], CI 77742 [manganese violet].*

* : ingrediente din culturi organice.

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale 100 %. 

Procentul de ingrediente organice  : 20 % minimum.  

logo violet_complet

Testarea pe animale : Nu au fost testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile.

 

Organic certified and 100% natural cream eye shadow

O textură catifelată, cu o atingere de sclipici pentru un efect strălucitor È™i colorat.  Culorile strălucitoare pot fi folosite individual sau combinate pentru un efect complex. Textura specifică permite fardului de ochi cremă ZAO să se transforme într-un corector, ruj sau fard de obraz la nevoie, de aceea putem să îl numim multii funcÈ›ional.

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

 Cream eye shadow certified organic and 100% natural

  

Sfaturi de utilizare :

Textura cremoasă permite să se contopească în mod natural cu pielea pentru a da un finisaj surprinzător de pudră. Acest fard de pleoape se aplică cu degetul. Ia-o cantitate mică și se aplică pe pleoapa cu puncte mici. Înmoaie ușor cu o perie mica umedă pentru un rezultat mai precis, mai ales la colțul interior al ochiului. Puteți aplica doar o singură culoare pe pleoapă, sau combina mai multe culori după cum doriți. Pentru un efect de lungă durată, acesta se aplică ca un fard pulbere.

 

visage pola_brune2

 

ZAO Beauty tip : Aceste patru produse pot fi de asemenea folosite în mai multe moduri, altele decât  ca fard de ochi, ca multi funcÈ›ional:

251 (cupru) poate fi folosit ca un blush sau un ruj rezistent din cauza texturii sale.
252 (bambus) este un corector ideal pentru a acoperi roșeața
253 (Ametist) ca È™i  251 poate fi folosit ca ruj rezistent sau fard de obraz, corectează, de asemenea, tonurile de galben.
254 (bronz auriu) este corector final de ton violet cu tenta sa  galbenă.

 

Cum se alege corectorul potrivit: regula de bază  în colorare se aplică È™i cu trei culori primare: culoarea obÈ›inută prin amestecarea a doua culori primare neutralizează sau este neutralizată de a treia culoare.

 

.

doc oapcreme ENG 3

 

 

Montarea rezervei :

Grație unui sistem simplu și inovator, aproape toate produsele noastre dispun de rezerve. Mai economice, rezervele asigură reducerea costurilor, iar gama largă de culori disponibile vă permite să daţi frâu liber creativităţii. Puneţi-vă imaginaţia în practică, încercând cât mai multe nuanţe! Produsele din bambus sunt protejate de un săculeţ elegant care le asigură rezistenţa în timp, astfel încât să puteţi folosi acelaşi recipient pentru cât mai multe rezerve. Nimic mai simplu! Alegeţi mai multe rezerve pentru a da frâu liber creativităţii dumneavoastră!

recharge OAP

 

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem powder (pudra de bambus micronizata) :

Regenereaza epiderma

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

bamboo123rf L2

Extract de funrze de gingko biloba :

Antioxidant

 

Extract de ginkgo biloba frunze: excelent anti-oxidant, cu rol în repararea pielii, ginkgo biloba e un excelent ingredient cosmetic. Datorită flavonoidelor ginkgo pe care le conţine, este un scut foarte eficient împotriva radicalilor liberi, responsabili pentru îmbătrânirea celulelor pielii.

 Gingko123rf L2

Argint (CI 77820) (pudra de argint micronizata) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.
Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Ilex paraguariensis leaf extract* (extract de frunze organic de yerba mate) :

Antioxidant si tonifiant 

 

Yerba mate este folosit în ritualurile de vindecare din America de Sud, în special, ca un antioxidant din cauza ratei mari de polifenoli pe care le conţine şi ca un stimulent datorită conținutului de cofeină.