Intrebari

Nuante :

nuancier eye liner3

                                                Black 060                 Dark brown 061

Descrierea produsului :

Cantitate neta : 6 ml

Reincarcabil : Nu

Ingredients list (INCI / CTFA) PHYLLOSTACHYS NIGRA EXTRACT*, AQUA (WATER), ACACIA SENEGAL GUM, GLYCERIN**, SILICA, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL ROSINATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TARA GUM (CAESALPINIA SPINOSA GUM), PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT*, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX)*, CI 77820 (SILVER), CELLULOSE.

MAY CONTAIN +/-: CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

*: ingrediente din culturi organice.

 

Certification : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice: 33 % minimum. 

  

logo violet_large2

Testarea pe animale : Nu au fost testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Indicat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile (ochi).

   

eye liner comp3

Prin definiţie, tuşul de ochi accentuează ochiul. Întrucât se aplică foarte aproape de ochi, produsul trebuie să fie sigur. Tuşul de ochi ZAO reduce riscul înroşirii şi iritării ochilor. Formula sa a fost dezvoltată cu ingrediente de cea mai bună calitate, astfel încât produsul să poată fi folosit în mod regulat, chiar şi pentru ochi sensibili.

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

  

Sfaturi de utilizare :

Grosimea liniei depinde de presiunea aplicată. Astfel, pentru o linie subţire, apăsaţi uşor; pentru o linie mai groasă, apăsaţi puţin mai mult. Ţinând pleoapa superioară închisă, trasaţi linia cât mai aproape de rădăcina genelor. Începeţi de la colţul dinspre interior şi trasaţi până la colţul exterior al ochiului.

visage pola_brune2

 

Sugestie ZAO : Pentru a ajunge mai uÅŸor la rădăcina genelor, închideÅ£i pleoapa ÅŸi întindeÅ£i uÅŸor pielea cu degetul înspre sprânceană. Pentru o linie perfectă, porniÅ£i din centrul pleoapei ÅŸi trasaÅ£i linia către dreapta, respectiv către stânga. Pentru a finaliza, trasaÅ£i apoi linia de la extremităţi către centru.

 

Sfat: Liniile sunt recomandate pentru ochii mici. Cu cât linia este mai groasă, cu atât pleoapa este mai acoperită, iar acest lucru face ochiul să pară şi mai mic.

 

 eye liner_shadow2

 

Calitatile ingredientelor :

Acacia senegal gum (guma acacia sau guma arabica) :

Intensifica si calmeaza

 

Guma acacia sau gumă arabică, derivat din arborele Acacia senegal, folosit ca agent de legătură, pentru îmbunătăţirea consistenței și aderenței rimelului şi tușului de ochi. Averea sa de polizaharide şi glicoproteine determină "înăsprirea" şi ridicarea în scop cosmetic a genelor. În plus determină o înmuiere, calmare şi vindecare a mucoaselor conjunctive fragile, care ajută la prevenirea iritarii atunci când se aplică tușul sau rimelul.

 

GommeArabique ArabicGum

Phyllostachis Nigra Extract* (hidrosol din frunze de bambus organic) :

Regenereaza epiderma

 

Produs de distilare din frunze de bambus, este compus în principal din dioxid de siliciu pur și este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicate în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 Organic bamboo hydrosol

Argint (CI77820 pudra micronizata de argint) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.
Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Siliciu (siliciu organic) :

Tonifiere si hidratare 

 

Corpul uman conÈ›ine aproximativ È™apte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decât orice alt mineral, inclusiv fier (È™i siliciu este al doilea component al scoarÈ›ei terestre, cu o cota de 28%, după oxigen cu 47%). O calitate esenÈ›ială a siliciului este că permite organismului să absorbă eficient È™i să asimileze minerale È™i vitamine. Èšesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen È™i elastină. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care însă nu mai este sintetizat de la  vârsta aproximativă de douăzeci de ani. Este necesară o sursă externă, în special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO conÈ›in siliciu organic.