Intrebari

Organic certified and 100% natural mineral cooked powder

 

 

 

O adevărată pudră bronzantă din argilă arsă, cu un aspect uşor sidefat (cu excepția pudrei nr. 344 cu nuanță ciocolatie, care este mată), tratată la cuptor, ideală pentru un aspect bronzat pe toată durata anului. Bronz arămiu, bronz auriu, bronz piersică sau bronz rozé, alegeţi-vă nuanța în funcţie de anotimp. Ca și celelalte produse ale noastre, nici această pudră bronzantă nu conţine talc.

 

 

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

 

 

 

Nuante :

Mineral Cooked powders organic certified and 100% natural

          Golden copper       Bronze copper        Golden bronze            Chocolate               Red copper

Descrierea produsului :

Greutate neta: 18 gr

Reincarcabil : Da

Ingredients list (INCI / CTFA) : mica, zeamaysstarch [zeamays (corn) starch]*, silica, squalane, octyldodecanol, zinc stearate, ricinuscommunisseedoil [ricinuscommunis (castor) seedoil]*, lauroyl lysine, aqua [water], magnesiumaluminum silicate, sucrose tristearate, CI 77820 [silver], adansoniadigitataseedoil*, bambusaarundinacea stem powder, melaleucaalternifolialeafoil [melaleucaalternifolia (teatree) leafoil]*, acanthopanax senticosusrootextract [acanthopanax senticosus (eleuthero) rootextract], citrus paradisi fruit extract [citrus paradisi (grapefruit) fruit extract], alcoholdenat., parfum [fragrance], maltodextrin, limonene, linalool.

MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides].

* : ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com 

Procentul de ingrediente naturale: 100 %.

Procentul de ingrediente organice : 10 % minimum

 

logo orange_complet

Testarea pe animale : Nu sunt testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Nu sunt utilizate ingrediente de origine animala.

Indicat pentru tipurile de ten : Recomandate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile sau predispuse la acnee.

  

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem (pulbere de tulpina de bambus) :

Regenereaza epiderma

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 

 

 

 bamboo123rf L

 

Acanthopanax senticosus (Eleuthero) (extract de rădăcină de ginseng siberian):

Tonifiant cu efect antiinflamator

 

Ginsengul siberian este un adaptogen, o plantă care creşte capacitatea organismului de a se adapta la diferite condiţii de stres, indiferent de natura acestora. Plantele adaptogene sporesc puterea și vitalitatea organismului, stimulând sistemul natural de apărare și oferind energie și o stare de bine. Acestei plante îi sunt atribuite numeroase beneficii pentru sănătate. Un aspect interesant îl constituie faptul că majoritatea studiilor referitoare la acest compus sunt scrise în limba rusă sau coreeană. Utilizarea cosmetică a acestei plante se bazează pe proprietăţile sale anti-inflamatorii și imunologice.

 

Argint (CI77820) (argint pulbere micronizat) : 

Conservant natural

 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile. Toate produsele din gama ZAO (cu excepÅ£ia celor 2 balsamuri de buze) conÅ£in particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Siliciu (siliciu organic) :

Tonifiere si hidratare

 

Corpul uman conÈ›ine aproximativ È™apte grame de dioxid de siliciu, mult mai mult decât orice alt mineral, inclusiv fier (È™i siliciu este al doilea component al scoarÈ›ei terestre, cu o cota de 28%, după oxigen cu 47%). O calitate esenÈ›ială a siliciului este că permite organismului să absorbă eficient È™i să asimileze minerale È™i vitamine. Èšesutul conjunctiv al organismului uman (peretele celular) este compus din colagen È™i elastină. Aceste molecule au nevoie de siliciu, care însă nu mai este sintetizat de la  vârsta aproximativă de douăzeci de ani. Este necesară o sursă externă, în special pentru piele. Din acest motiv, cele mai multe produse din gama ZAO conÈ›in siliciu organic.

 

 

 

Sfaturi de utilizare :

 

 

Această pudră bronzantă este ideală pentru un aspect senzaţional! Produsul conferă tenului o superbă nuanţă arămie și un aspect catifelat care durează întreaga zi. Pentru o structurare optimă și o definire cât mai precisă a feţei, utilizaţi o pensulă specială pentru fard de obraz și aplicaţi pudra minerală bronzantă pe conturul feţei: din partea de sus a frunții, urmând linia care marchează rădăcina firelor de păr, și apoi în jos, sub pomeți, continuând până sub bărbie. Ideea este să desenaţi un „3” pe fiecare parte a feţei. La final, aplicaţi pudra pe nas (pentru un nas mai lung) sau pe părţile laterale ale acestuia (pentru un nas mai lat). Grație acestei pudre, veţi străluci tot timpul anului. Adaptaţi nuanța în funcţie de anotimp, iar aspectul bronzat al tenului dvs. va impresiona pe toată durata anului.

 

 

 

                                        photo visage_blonde

Sugestie ZAO : Atunci când vine vorba de frumuseÅ£e, È›ineÈ›i întotdeauna cont de regulile de bază. ÃŽn modă, albul îngrașă È™i negrul slăbeÅŸte - în machiaj, culorile închise tind să accentueze ridurile, conferind tenului un aspect obosit. Pudra minerală din argilă a fost concepută pentru modelarea feÅ£ei, nu pentru înăsprirea trăsăturilor, aÅŸa că evitaÅ£i să o aplicaÅ£i pe întreaga faţă!

O excepţie o constituie nuanța cu numărul 344 (ciocolatiu) aplicată pe un ten cu o pigmentaţie închisă: aceasta este singura pudră mată din argilă arsă, fără efect de strălucire. Astfel, dacă tenul dvs. este mai închis la culoare și căutaţi o pudră cu o nuanţă mai închisă, alegeţi această pudră și aplicaţi-o pe întreaga faţă, pentru a obţine un efect matifiant.

 

 

Montarea rezervei :

Grație unui sistem simplu și inovator, aproape toate produsele noastre dispun de rezerve. Mai economice, rezervele asigură reducerea costurilor, iar gama largă de culori disponibile vă permite să daţi frâu liber creativităţii. Puneţi-vă imaginaţia în practică, încercând cât mai multe nuanţe! Produsele din bambus sunt protejate de un săculeţ elegant care le asigură rezistenţa în timp, astfel încât să puteţi folosi acelaşi recipient pentru cât mai multe rezerve. Nimic mai simplu! Alegeţi mai multe rezerve pentru a da frâu liber creativităţii dumneavoastră!

 

 

recharge blush3