Intrebari

Nuante :

100% natural organic certified LipGloss

                              001 Pink                     002 Beige                     003 Apricot

 100% natural organic certified LipGloss

                                               004 Brown                005 Burgundy               

                                                                                                         

Descrierea produsului :

Cantitate neta : 9 ml

Reincarcabil : Nu

Ingredients list (INCI / CTFA) : ricinuscommunisseedoil [ricinuscommunis (castor) seedoil]*, polyglyceryl-2 isostearate/dimer dilinoleatecopolymer, theobroma cacao seed butter [theobroma cacao (cocoa) seed butter]*, coperniciaceriferacera [coperniciacerifera (carnauba) wax]*, cera alba [beeswax]*, prunus armeniacakernelextract, silica, sesamumindicumoilunsaponifiables*, butyrospermumparkiiextract [butyrospermumparkii (shea) extract], crambe abyssinicaseedoil, bisabolol, myristoylpullulan, CI 77947 [zinc oxide], bambusaarundinacea stem powder, CI 77820 [silver], zingiber officinale rootextract [zingiber officinale (ginger) rootextract], parfum [fragrance], linalool. MAY CONTAIN +/-: CI 77891 [titaniumdioxide], CI 77491 [ironoxides], CI 77492 [ironoxides], CI 77499 [ironoxides], CI 77019 [mica], alumina, sodium riboflavin phosphate, CI 77718 [talc], CI 77510 [ferricferrocyanide], CI 77007 [ultramarines], CI 77742 [manganese violet].

*: ingrediente din culturi organice

 

Certificari : Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at : http://cosmetics.ecocert.com.

Procentul de ingrediente naturale : 100 %. 

Procentul de ingrediente organice: 60 % minim.  

 

logo rose

 

Testarea pe animale : Nu sunt testate pe animale nici produsul finit, nici ingredientele.

Ingrediente de origine animala : Ceara de albine organica.

Indicat pentru tipurile de ten : Recomandate pentru toate tipurile de ten, inclusiv cele sensibile sau predispuse la acnee.

 

 Natural and organic certified lipgloss

Dorești strălucire? Optează pentru o atingere strălucitoare, alegând o culoare ce se pliază perfect modei și gusturilor tale.

Combinând arta tradițională și designul modern, recipientul din lemn de bambus pictat denotă rafinament și originalitate, fiind protejat, precum un giuvaer, de un săculeț din bumbac. Datorită modului elegant de prezentare și rezervelor disponibile, produsele din gama ZAO reprezintă cadoul perfect.

Toate aceste calități permit lipgloss-ului ZAO să fie recomandat de faimosul și foarte bine cunoscutul pentru independență franceză site-ul "Observatoire des Cosmétiques".

 Selected by "Observatoire des Cosmétiques"

 

Sfaturi de utilizare :

AplicaÈ›i luciul de buze uÈ™or cu aplicatorul de burete. Peste ruj aplicaÈ›i luciul de buze în centrul buzei pentru volum sau direct pe buze pentru un aspect subtil È™i un look natural. 

                                                                                                               

Organic and natural make-up

 

Sugestie ZAO : Pentru a vă asigura că luciul de buze rămâne în interiorul conturului buzelor voastre,  pudraÈ›i cu fond de ten mineral. De asemenea puteÈ›i folosi un creion de buze pe conturul acestora pentru a păstra glosul intact. Vă va face zâmbetul mult mai încrezător È™i radios.  

 Organic lipgloss in bamboo packaging

   

 

Calitatile ingredientelor :

Bambusa arundinacea stem powder (pulbere de tulpina de bambus) :

Regenereaza epiderma :

 

 

Substanţă albă extrasă din articulaţii de bambus, compusă în principal din dioxid de siliciu pur. Este un ingredient care a fost utilizat pe scară largă în medicina orientală. Siliciu organic e implicat în sinteza de colagen și elastină și regenerează epiderma împiedicând demineralizarea şi pierderea elasticității pielii.

 

 

 Organic bamboo

Theobroma Cacao (cocoa) seed butter * (unt de cacao organic) :

Hidratare si protectie :

 

Untul de cacao protejează pielea de agresiunile externe. Acesta ajută la menţinerea hidratării, deoarece încetineşte pierderea de apă din piele, formând o barieră pe suprafaţa pielii. Acesta a fost folosit de secole în Africa în îngrijirile preventive pentru a asigura flexibilitatea pielii şi, de asemenea, îngrijirile curative pentru pielea uscată și ridată.

 

 Organic cocoa butter

Argint (CI 77820) (argint pulbere micronizat) : 

Conservant natural : 

Aceste particule micro de argint pur au particularităţi antiseptice (în special asupra pielii ÅŸi mucoaselor), antibacteriene ÅŸi de protecÅ£ie a pielii,  precum ÅŸi pentru păstrarea produsului. Este folosit în creme pentru a trata arsurile.

Toate produsele din gama ZAO (cu excepţia celor 2 balsamuri de buze) conţin particule micro de argint pur (un conservant natural).

 

Ricinus communis (castor) seed oil* (ulei de ricin organic) :

Hidratare :

 

Uleiul obÈ›inut prin presarea seminÈ›elor de ricin produce trigliceride valoroase  pentru proprietățile lor plastice È™i peliculogene. Uleiul de ricin este o substanță foarte bogata (una dintre cele mai bogate) în acizi graÈ™i, care penetreaza pielea rapid oferind în acelaÈ™i timp nutriÈ›ie È™i hidratare, fără a o îngrășa, ci mai degrabă catifeleând-o. Aceasta ajută la reducerea aspectului de pete maro pe piele. Este un "ulei de frumuseÈ›e" care a fost utilizat pe scară largă în Caraibe È™i Africa, din timpuri  imemoriale.

 

.